Glassbloggen

Lag en moderne badstue i glass

Det er få ting som er så avslappende som en badstue, særlig når man kommer inn etter en lang dag på tur eller i bakken. Tradisjonelt sett består ofte en badstue av en trevegg og en dør med en liten glassrute i. Men, tidene forandrer seg, og det gjør mulighetene også.

 

Badstue i glass

Å ha en badstue er luksuriøst nok i seg selv, og det er litt kjipt at den nesten gjemmes unna i de fleste hjem. Baderommet ser jo dessuten mye mindre ut, ettersom det er en stor trevegg som skjuler hele plassen i badstuen. Det mange kanskje ikke er klar over, er at det finnes alternative løsninger på dette. Du kan faktisk bruke en glassvegg med glassdør til badstuen. Badstuen vil fortsatt holde på varmen, samtidig som badet ditt vil føles utrolig mye mer åpent og stort.

 

 

Tykt og sikkert glass

Når det kommer til valg av glass, er det viktig at du har et sikkert glass som tåler varmen. På bildet ser du en badstue levert i 8 mm herdet Pilkington Optiwhite™ glass av Glassmester Knut Furulund. Uansett om du har skråtak eller ikke, tilpasses glasset til forholdene på ditt baderom.

 

Smart bruk av ekstra plass

Har du litt plass til overs på badet som du ikke er helt sikker på hva du skal gjøre ut av, er en badstue i glass en kjempegod idé. Den trenger faktisk ikke å være så stor, særlig dersom veggen er i glass. En liten badstue kan fort føles litt klaustrofobisk, men med en glassvegg fjerner du følelsen av å være innestengt i et lite rom.

 

Mange fordeler

Det er ikke bare kosefaktoren som badstuer er til for. Du vet trolig allerede at det å ta badstue hjelper til med å fjerne giftstoffer fra kroppen, og at kroppens forbrenning øker, men visste du at det forsterker kroppens immunforsvar? Å sitte i badstuen hjelper kroppen å produsere hvite blodceller, noe som bidrar til forsvaret mot sykdommer. Forskning viser også at den økte blodsirkulasjonen bidrar til at ømme muskler blir mindre ømme. Derfor er det en god idé å ta badstue etter trening, for eksempel.

 

Hvis du ønsker en badstue i hjemmet eller på hytta, hvorfor gjemme den vekk når du ikke trenger det? En badstue i glass vil være noe du har glede av i mange år, og som vil imponere gjestene dine selv om den ikke er i bruk.

 

New Call-to-action