Glassbloggen

Lettvaskede dusjvegger på hotell

Å komme inn på et deilig luksuriøst hotellbad, hvor alt er skinnende rent, er en luksus de fleste av oss vet å sette pris på.

Idyllen slår raskt litt sprekker idet vi går i dusjen og oppdager at dusjveggene har en del flekker som ikke akkurat står i stil med resten av hotellfølelsen. Anmeldelsen vi skriver i TripAdvisor, blir deretter ...

Renholdet på rommet vi bor på, er noe av det vi som hotellgjester har høyest forventninger til. Bortsett fra sengen er som oftest badet den delen av rommet som får flest klager.

Dusj er utfordrende å holde rent, og hotell er ikke noe unntak. I 2019 kommer imidlertid et spennende nytt glassprodukt på markedet, som gjør renholdet av gjestedusj mye enklere.

 

Dusjveggen som er lett å holde ren

Selv om hotellbad rengjøres hver dag, betyr ikke det at dusjene blir 100 % rene og pene. Rengjøring av gjestedusj utgjør en betydelig del av tiden som værelsesbetjentene bruker på å klargjøre hotellrommene, samtidig som de i snitt har 15 minutter på seg for hvert rom.

Med over 20 rom som skal rekkes over i løpet av en typisk arbeidsdag, sier det seg selv at det enkelte ganger går litt vel fort i svingene. Marginene er ørsmå. Og dårlig renhold på rommene og badene er det som hotellgjester klager mest på.

Benyttes Pilkington OptiShower™ dusjvegger i glass, vil det gå mye raskere å rengjøre dusjen, fordi det pyrolytiske belegget reduserer korrosjonsprosessen, samtidig som det blir langt mindre risiko for vanndråper som etterlater stygge kalkflekker.

Når værelsesbetjentene kan bruke mindre tid på å vaske dusjen, får de mer tid til å få de øvrige delene av gjesterommet ordentlig rent og pent. Dermed blir gjestene jevnt over mer fornøyd, med de positive ringvirkningene det har på både merkevaren og fortjenesten.

Smarte baderomsløsninger i glass på hoteller lønner seg, både økonomisk og omdømmemessig.

Les mer: Bedre gjesteopplevelser med glassløsninger på hotellbadet

 

Slik rengjøres Pilkington OptiShower™

Først av alt: Det må ikke brukes skarpe gjenstander eller slipende rengjøringsprodukter, f. eks. stålull og knivblad – dette kan skade glassoverflaten og belegget. Gjenstridige flekker kan fjernes med vanlig glassrengjøringsmiddel eller alkohol (isopropanol).

Etter første rengjøring kan man tørke glasset med mikrofiberklut eller gå over med nal.

Første rengjøring etter montering

Etter at glasset er montert, skal det skylles med vann for å fjerne støvpartikler og smuss. Eventuelle etiketter som er klistret på glasset, tas forsiktig av for hånd umiddelbart etter montering.

Redskaper

Kun myke og rene kluter eller ikke-slipende svamper skal brukes til rengjøringen. Det anbefales å bruke nal, men sørg for at gummien er ren og i god stand.

Rengjøringsmidler

Generelt sett egner alkohol- eller amoniakkbaserte rengjøringsmidler seg godt til rengjøring av Pilkington OptiShower™. Også rengjøringsmidler med lav surhetsgrad kan brukes.

Les mer: Bli kvitt flekker på dusjvegger i glass

 

Når man tar inn på hotell, har man høye forventninger, spesielt til at alt skal være rent og pent. Funn gjort av forbrukerrådet viser at hver femte hotellgjest sjekker ut misfornøyd. Pilkington OptiShower™ på hotellbadet bidrar til flere optimale gjesteopplevelser, og dermed mer fornøyde gjester.

 

Gratis e-bok: Lettvasket dusjglass

Relaterte blogginnlegg


Thomas - [interiørglass, glass på bad]
La deg inspirere i sommer: 4 kreative tips til glassrekkverk!

La deg inspirere i sommer: 4 kreative tips til glassrekkverk!

Glassrekkverk er jo bare nydelig, men visste du at du kan være svært kreativ og original med ditt glassrekkverk? Det finnes glassrekkverk for enhver smak, og hvis klassisk gjennomsiktig glass ikke er helt deg, så finnes det mye du kan velge mellom som er litt utenom det vanlige. 


5 tips til interiørdesign med glass

5 tips til interiørdesign med glass

Det finnes endeløse muligheter til å bruke glass i interiøret. Glass brukes både til nytte og for å skape et stilig, moderne og spennende uttrykk i hjemmet.


6 fordeler med energispareglass i hjemmet

6 fordeler med energispareglass i hjemmet

Med energispareglass levert av Glassfagkjeden reduserer du effektivt varmetap, sparer energi og får et komfortabelt innemiljø i vintermånedene.