Glassbloggen

TV i dusjen? Sjekk denne løsningen

TV på badet er noe mange drømmer om. Å kunne ligge og kose seg i badekaret mens man ser på sine favorittserier … kan hyggen bli mer komplett?

Med funksjonsspeilet Pilkington MirroView™ kan du la drømmen om TV på badet gå i oppfyllelse, og det uten å risikere at TV-en skal falle oppi badevannet eller bli utsatt for vannsøl.

Les videre, så forklarer vi hvordan du kan benytte Pilkington MirroView™ i kombinasjon med en annen av Pilkington sine mange nyvinninger på glassfronten – Pilkington OptiShower™ – til ikke bare å se på TV på badet … men også mens du dusjer!

 

Hva er Pilkington MirroView™?

Vi har tidligere skrevet om Pilkington MirroView™, funksjonsspeilet som har en rekke spennende bruksområder, både for hjemmet og bedrifter.

Pilkington MirroView™ har en høyreflektiv speiloverflate på klart glass, noe som gir TV-er eller digitale skjermer et stilig og tidsriktig uttrykk. Glasset fungerer som et helt vanlig speil som beskytter og skjuler skjermen når den er “slått av”. Når du slår på skjermen bak glasset, vil skjermbildet vises gjennom speilet.

Interaktive prøverom

Pilkington MirroView™ kan også brukes til å vise frem digitale bilder av klær og moteartikler når en kunde kikker seg i speilet inne i prøverommet i klesbutikken. Kunden vil da få forslag til andre plagg som ville passe til det de prøver. Hun kan velge størrelse, se etter andre klær eller be om hjelp.

 

Gjør dusjingen mer underholdende

Pilkington MirroView™ gjør det enkelt å trygt å oppfylle drømmen om å se på TV mens du tar et deilig bad. Å skulle se på TV mens du dusjer, derimot – dét er en helt annen sak.

Muligheten til å ha musikk i dusjen er ikke noe nytt. Men hvem har vel ikke savnet det å kunne se TV og film når man står i dusjen?

Det er bare ett problem: De fleste dusjkabinett slutter å være spesielt gjennomsiktige etter en tids bruk, som følge av korrosjon og kalkrester på glasset. Dermed vil man slite med i det hele tatt å se en TV-skjerm gjennom dusjveggene.

Med Pilkington OptiShower™ vil du ha fri sikt ut i baderommet og TV-skjermen, slik at du kan ta en deilig og lang morgen- eller kveldsdusj mens du ser på nyhetene eller en serie.

 

Baderomskomfort til nye høyder

Kombinasjonen av Pilkington MirroView™ og Pilkington OptiShower™ på baderommet er egentlig genial. Du kan se på TV mens du dusjer, uten å få sikten sjenert av kondens, kalkrester og gamle såperester – og uten en synlig TV.

Funksjonalitet og komfort i skjønn forening!

 

Gratis e-bok: Lettvasket dusjglass

 

Relaterte blogginnlegg


Thomas - [glass på bad]
Skyvedør i speil på badet

Skyvedør i speil på badet

Mulighetene er uendelige når det kommer til å innrede et bad, men likevel er mange redde for å prøve noe nytt. Glass og skyvedører har lenge vært et populært valg, men har du tenkt på at speil kan være et dekorativt og funksjonelt element?  

Enten du har et stort bad hvor du ønsker en avslappende spa-følelse, eller et lite bad med begrensede muligheter – kan speil gi et unikt uttrykk og tilby kreative løsninger. 


Dette er baderomstrendene 2020

Dette er baderomstrendene 2020

Skal du pusse opp et helt hus, vil badet ofte vise seg å bli det mest kostbare rommet. Av den grunn er det heller ikke et område vi oppgraderer like ofte som yttergangen eller gjesterommet. Heldigvis trenger du ikke bytte ut hele badet ditt for å henge med på trendene, det kan holde med noen enkle grep.


Dusjdører i glass

Dusjdører i glass

Badet kalles gjerne “hjertet i huset”, og naturligvis ønsker vi oss et hjerterom som ikke er avstengt og føles trangt. Derfor er det gjennomsiktighet som gjelder på dagens baderom – spesielt i dusjsonen.