Glassbloggen

TV i dusjen? Sjekk denne løsningen

TV på badet er noe mange drømmer om. Å kunne ligge og kose seg i badekaret mens man ser på sine favorittserier … kan hyggen bli mer komplett?

Med funksjonsspeilet Pilkington MirroView™ kan du la drømmen om TV på badet gå i oppfyllelse, og det uten å risikere at TV-en skal falle oppi badevannet eller bli utsatt for vannsøl.

Les videre, så forklarer vi hvordan du kan benytte Pilkington MirroView™ i kombinasjon med en annen av Pilkington sine mange nyvinninger på glassfronten – Pilkington OptiShower™ – til ikke bare å se på TV på badet … men også mens du dusjer!

 

Hva er Pilkington MirroView™?

Vi har tidligere skrevet om Pilkington MirroView™, funksjonsspeilet som har en rekke spennende bruksområder, både for hjemmet og bedrifter.

Pilkington MirroView™ har en høyreflektiv speiloverflate på klart glass, noe som gir TV-er eller digitale skjermer et stilig og tidsriktig uttrykk. Glasset fungerer som et helt vanlig speil som beskytter og skjuler skjermen når den er “slått av”. Når du slår på skjermen bak glasset, vil skjermbildet vises gjennom speilet.

Interaktive prøverom

Pilkington MirroView™ kan også brukes til å vise frem digitale bilder av klær og moteartikler når en kunde kikker seg i speilet inne i prøverommet i klesbutikken. Kunden vil da få forslag til andre plagg som ville passe til det de prøver. Hun kan velge størrelse, se etter andre klær eller be om hjelp.

 

Gjør dusjingen mer underholdende

Pilkington MirroView™ gjør det enkelt å trygt å oppfylle drømmen om å se på TV mens du tar et deilig bad. Å skulle se på TV mens du dusjer, derimot – dét er en helt annen sak.

Muligheten til å ha musikk i dusjen er ikke noe nytt. Men hvem har vel ikke savnet det å kunne se TV og film når man står i dusjen?

Det er bare ett problem: De fleste dusjkabinett slutter å være spesielt gjennomsiktige etter en tids bruk, som følge av korrosjon og kalkrester på glasset. Dermed vil man slite med i det hele tatt å se en TV-skjerm gjennom dusjveggene.

Med Pilkington OptiShower™ vil du ha fri sikt ut i baderommet og TV-skjermen, slik at du kan ta en deilig og lang morgen- eller kveldsdusj mens du ser på nyhetene eller en serie.

 

Baderomskomfort til nye høyder

Kombinasjonen av Pilkington MirroView™ og Pilkington OptiShower™ på baderommet er egentlig genial. Du kan se på TV mens du dusjer, uten å få sikten sjenert av kondens, kalkrester og gamle såperester – og uten en synlig TV.

Funksjonalitet og komfort i skjønn forening!

 

Gratis e-bok: Lettvasket dusjglass

 

Relaterte blogginnlegg


Thomas - [glass på bad]
Opplev luksusen med glassvegger på badet - Maria Menas historie

Opplev luksusen med glassvegger på badet - Maria Menas historie

Maria Mena ønsket seg glassvegger i dusjen på sine to nye bad hun akkurat har fått pusset opp, men var usikker på hva hun skulle velge. Ofte benyttes det vanlig herdet glass i glassveggene. Vanlig floatglass, som ofte benyttes som dusjvegger, kan  ofte oppleves som en anelse grønt, dessuten vil det over tid, bli matt og vanskelig å holde rent fordi det fester seg kalk og såpe rester i porene i glasset.

Etter en nyttig prat med en Jon Inge Skaarer hos Glassmester Knut Furulund Eft. AS falt valget på  Pilkington OptiShower™ . Dette er er et ekstra klart og belagt glass som egner seg utmerket på bad eller andre rom med høy luftfuktighet. Belegget legges på glasset overflate i selve produksjonsprosessen og tetter porene slik at glasset er enkelt å holde rent. Et tips er å skylle over glasset med kalt vann etter at du har dusjet. Men har du flekker som ikke lar seg skylle bort, bruker du bare en myk fiber klut til å tørke over. Glasset forblir klart selv etter langvarig bruk.  Å benytte seg av glass på badet er både plassbesparende, du slipper inn mye lys og ikke minst er det stilig

Slik løste glassmester de to badene hos Maria Mena.

Begge-bad


Slik får du spafølelsen hjemme

Slik får du spafølelsen hjemme

I en travel hverdag med en haug av sanseinntrykk har vi alle behov for å koble av og samle krefter. Spa er beroligende for kropp og sjel, og kan dermed fungere utmerket godt som et middel for avslapning.


Lite bad, store muligheter. 7 tips til å pusse opp et lite baderom

Lite bad, store muligheter. 7 tips til å pusse opp et lite baderom

Drømmer du om et stort bad er du ikke alene, men faktum er at de fleste bad er ganske små. At badet er lite betyr ikke at du trenger å gå på kompromiss, verken når det kommer til oppbevaring, romfølelse eller hyggelig stemning.