Glassbloggen

Levegg i glass, lekkert og effektivt

Det er midt på sommeren, og solen varmer opp terrassen med all sin nydelige varme. Fremdeles er det ikke alltid det lokker å gå og legge seg på terrassen for å sole seg. Det skal ikke mer enn noen sure vinder til før man ligger der og fryser til tross for at solen skinner. 

Noen trestammer vil neppe fungere som særlig bra beskyttelse for vinden, og mange av de konvensjonelle leveggsløsningene vil begrense utsikten din helt og holdent.

Vi har alle vært der. Ferien er her, og når du ser ut av vinduet om morgenen, så skinner solen for fullt. Du går ut på terrassen for å nyte sommervarmen, bare for å innse at det blåser kaldt. En dag på havet blir det kanskje ikke, men det betyr ikke at du ikke kan nyte ferien. Ved å bruke en levegg i glass som vindbeskyttelse vil du fort glemme at det blåser i det hele tatt. Kanskje du allerede har vindfang i form av bebyggelse eller trær fra en retning. Da kan det være lurt å kombinere en levegg i glass med et glassrekkverk, slik at terrassen din får et stilrent preg. Samtidig vil selve glassrekkverket skjerme deg for den vinden som eventuelt kan slippe gjennom trær og bebyggelse.

 

Et høykvalitativt glassrekkverk kombinert med en levegg i glass vil gi deg et effektivt vindfang. Samtidig bevarer det utsikten, slik at du kan nyte solen uansett om det blåser litt eller ikke. Pilkington Herdet Glass er et eksempel på en god løsning på dette.

 

"Pilkington Herdet Glass er herdet sikkerhetsglass og opp til fem ganger sterkere enn vanlig glass med samme tykkelse." -Pilkington

 

Glassrekkverket og leveggen kan designes i samme stil, og det kan til og med lages litt personlig, slik at det blir akkurat slik du vil ha det. Her gir vi deg 4 kreative tips til hva du kan gjøre med et glassrekkverk.

 

Så bli ikke værende innendørs på sommeren når solen skinner, kun fordi vinden forteller deg det. Og bygg ikke inn terrassen på en måte som gjør at du ikke lenger kan nyte utsikten eller hagen din. En levegg i glass i kombinasjon med et glassrekkverk vil tilføre funksjonalitet samtidig som det vil gi terrassen din et enda penere utseende.

 

Gratis E-bok: Oppfyll drømmen om glassrekkverk