Glassbloggen

Få mer ut av utsikten med rekkverk i glass

Med rekkverk i glass får du nærmest et usynlig rekkverk, som er med på å fremheve utsikten.

Du går kanskje med tanker om å oppgradere ditt rekkverk i tre, og lurer på om du i stedet for å ha trerekkverk skal gå for glass? Du har kanskje småbarn eller barnebarn, og lurer på om rekkverk i glass er like trygt?

Glass er 100 prosent trygt

Det første vi kan forsikre deg om er at et rekkverk i glass er hundre prosent forsvarlig. Glassrekkverk settes opp etter rekkverkskrav, der sikkerhetsglass benyttes. Med sikkerhetsglass mener vi herdet og laminert glass.

Glass som benyttes i rekkverk er både herdet og laminert, for å tilfredsstille rekkverkskravene. Derfor blir glasset stående om det skulle granulere, og utgjør ingen risiko for fall fra plattform. Det er heller ingen fare for at spisse glasskanter faller ned.

 

Anbefaler rekkverk i glass

Det skal mye til for at glass i rekkverk granulerer, og vi kan trygt anbefale det til alle som ønsker. Glassrekkverk er stilrent og slipper lyset inn, samt fremhever utsikten. Du kan også velge å være skjermet da du kan velge farget glass. Det finnes et stort utvalg av glass og design.

 

Glass uten stender

Det er opp til deg hvilket uttrykk du ønsker. Som vist på bildene kan du få glassrekkverk med stender og uten stender. Vi anbefaler gjerne rekkverk i glass uten stender til terrasser og verandaer med god utsikt. Dette fremhever utsikten og rekkverket vil nærmest være usynlig. Mange funkieshus har i dag glassrekkverk, og glass som benyttes dimensjoneres ut ifra bruksområdet.

 

Rekkverk glass
Rekkverk i glass uten stender.

 

Rekkverk glass
Glassrekkverk som skjermer.

 

Glassrekkverk til trapper

Det er ikke bare rekkverk til terrasse og veranda som kan ha glass. Også rekkverk ved trapper. I tillegg kan du få glasstrapp. Dette moderniserer enhver trapp, og ser både stilrent og estetisk ut. Det er i tillegg enkelt å vedlikeholde glass, og det har lang brukstid.

Rekkverk glass 

Rekkverk i glass til trapper. Her med stender.

 

Rekkverk glass


Kontakt oss for priser på glassrekkverk og gratis befaring.


Relaterte blogginnlegg


Thomas - [glassrekkverk, glasstrapp]
Dette er forskjellen på innendørs og utendørs glassrekkverk

Dette er forskjellen på innendørs og utendørs glassrekkverk

Glassrekkverk kan brukes både inne og ute, og har mange ulike bruksområder. Det hender vi får spørsmål om hva forskjellen på innendørs og utendørs glassrekkverk er, og i denne artikkelen gir vi deg svaret på det. 


Glassrekkverk kan øke verdien på boligen din

Glassrekkverk kan øke verdien på boligen din

Enten du planlegger å selge boligen din i nærmeste fremtid eller ikke, er du kanskje nysgjerrig på hvor mye den er verdt? SSB registrerte 247 257 flyttinger mellom kommuner i Norge i 2020, og vi nordmenn flytter i snitt 7-8 ganger i løpet av et liv. Om du ikke skal flytte på deg akkurat nå, kan det være fordelaktig for lånevilkårene dine dersom verdien på boligen øker.

De fleste vurderer oppussing av bad og kjøkken når de skal ta grep for å øke verdien på boligen sin, men hva med et glassrekkverk? 


Hvor trygt er glassrekkverk?

Hvor trygt er glassrekkverk?

Glassfagkjedens glassmestere får stadig spørsmål om et rekkverk i glass faktisk er solid og trygt nok til å benyttes der folk ferdes. I denne artikkelen forklarer vi hvorfor svaret på det er et udelt ja.