Glassbloggen

Få mer ut av utsikten med rekkverk i glass

Med rekkverk i glass får du nærmest et usynlig rekkverk, som er med på å fremheve utsikten.

Du går kanskje med tanker om å oppgradere ditt rekkverk i tre, og lurer på om du i stedet for å ha trerekkverk skal gå for glass? Du har kanskje småbarn eller barnebarn, og lurer på om rekkverk i glass er like trygt?

Glass er 100 prosent trygt

Det første vi kan forsikre deg om er at et rekkverk i glass er hundre prosent forsvarlig. Glassrekkverk settes opp etter rekkverkskrav, der sikkerhetsglass benyttes. Med sikkerhetsglass mener vi herdet og laminert glass.

Glass som benyttes i rekkverk er både herdet og laminert, for å tilfredsstille rekkverkskravene. Derfor blir glasset stående om det skulle granulere, og utgjør ingen risiko for fall fra plattform. Det er heller ingen fare for at spisse glasskanter faller ned.

 

Anbefaler rekkverk i glass

Det skal mye til for at glass i rekkverk granulerer, og vi kan trygt anbefale det til alle som ønsker. Glassrekkverk er stilrent og slipper lyset inn, samt fremhever utsikten. Du kan også velge å være skjermet da du kan velge farget glass. Det finnes et stort utvalg av glass og design.

 

Glass uten stender

Det er opp til deg hvilket uttrykk du ønsker. Som vist på bildene kan du få glassrekkverk med stender og uten stender. Vi anbefaler gjerne rekkverk i glass uten stender til terrasser og verandaer med god utsikt. Dette fremhever utsikten og rekkverket vil nærmest være usynlig. Mange funkieshus har i dag glassrekkverk, og glass som benyttes dimensjoneres ut ifra bruksområdet.

 

Rekkverk glass
Rekkverk i glass uten stender.

 

Rekkverk glass
Glassrekkverk som skjermer.

 

Glassrekkverk til trapper

Det er ikke bare rekkverk til terrasse og veranda som kan ha glass. Også rekkverk ved trapper. I tillegg kan du få glasstrapp. Dette moderniserer enhver trapp, og ser både stilrent og estetisk ut. Det er i tillegg enkelt å vedlikeholde glass, og det har lang brukstid.

Rekkverk glass 

Rekkverk i glass til trapper. Her med stender.

 

Rekkverk glass


Kontakt oss for priser på glassrekkverk og gratis befaring.


Relaterte blogginnlegg


Thomas - [glassrekkverk, glasstrapp]
Hus eller hytte nær havet? Disse glassløsningene bør du velge

Hus eller hytte nær havet? Disse glassløsningene bør du velge

Dersom du har hus eller hytte ved havet, er glass en flott og enkel måte å få mest mulig ut av de særegne omgivelsene på. I denne artikkelen gir vi deg noen forslag til glassløsninger som er spesielt godt egnet for lokasjoner i nærheten av hav og sjø.


FAQ (del 2): Disse spørsmålene får glassmesteren

FAQ (del 2): Disse spørsmålene får glassmesteren

Gjennom snart 20 år i denne bransjen og med tett kontakt med glassmestere over hele landet, er det noen spørsmål som går igjen fra kunder. I denne andre artikkelen om de mest stilte spørsmålene svarer vi på fire nye spørsmål, og peker deg videre til andre artikler som utdyper temaet. 


Selvrensende glass i glassrekkverk - dette bør du vite

Selvrensende glass i glassrekkverk - dette bør du vite

Det er mange fordeler med selvrensende glass, og de fleste som har sett hvor enkelt og effektivt det er, går ikke tilbake til vanlig glass igjen. Selv om det er lett å umiddelbart tenke på vinduer som beste alternativ for selvrensende glass, finnes det langt flere bruksmuligheter. I denne artikkelen forteller vi deg om selvrensende glass i rekkverk, enten det er i trappen eller på balkongen.