Glassbloggen

Glasstrapp gjør boligen eksklusiv

Trappen er gjerne husets midtpunkt. Du ser den snirkler seg oppover og gjør det mulig for deg å bevege deg opp eller ned. Tidligere var trappen tradisjonelt i tremateriale. Slik er det ikke lenger.

Den individualistiske tidsalder rår, og individuelle forskjeller har aldri vært tydeligere. Nå er det ikke om å gjøre og ha det alle har, men å ha noe unikt. 

Trinn i glass

Med glasstrapp skaper du et hjem som ikke bare er unikt, men som også gir følelsen av eksklusivitet. Trappen blir en del av ditt interiør, og et blikkfang for enhver. I dag er det populært med trapper som nærmest svever i luften, og glasstrapp gir deg nettopp denne følelsen.

 

Redd for glasstrapp med barn?

Du sammenligner kanskje en glasstrapp med et tidligere glassbord, der alle flekkene ble synlige? Du ser kanskje for deg at du hysterisk maser om fettete fingermerker på trappen. Du tenker i ditt stille at glasstrapp er stilig, men vi har jo tross alt både barn og husdyr, og ikke har vi en supermoderne stil.

 

Sikkerhetsglass i trapp

Det vi kan forsikre deg om er at glasstrapp er hundre prosent forsvarlig. Glasstrapper settes opp etter trappeforskrifter, og det brukes sikkerhetsglass som er både laminert og herdet. Hvis et trappetrinn knuser behøver du ikke å være redd for at ditt barn skjærer seg på skarpe kanter. Glasset vil i så fall granulere, og barnet vil ikke falle ned.

 

Glatte trappetrinn må være en myte

Trappetrinn i glass er ikke glatte, faktisk er de ikke glatte i det hele tatt. Det er ingen større fare for å skli i en glasstrapp som i en tretrapp. Derfor kan du puste lettet ut og være sikker på at glasstrapp er like trygt for barna som for bestemor.

 

Blir det lett striper i glasstrapp?

Det blir ingen striper om du jevnt over går uten sko, derfor anbefaler vi aller helst glasstrapp til privatboliger fordi du har sko på i næringsbygg. Vi kan ikke garantere stripefrie glasstrapper, men tilbakemeldingene tilsier at dette ikke er noe problem.

 

Enkelt å holde rent

Glass er et allsidig materiale som er enkelt å holde rent. Du fjerner fett og smuss med en liten stråle glasspuss, og tørker av med en glassglut. Det er ikke nødvendig å gjøre dette hver dag. Smuss synes også i tretrapper, gjerne på hvitfarget eller lysegrå.

 

Urbane strøk

Vi skal ikke legge skjul på at mange av forespørselene kommer fra urbane strøk, der stilen er deretter. Det er i dag flere funkieshus som har både glasstrapp og glassrekkverk, for å beholde det stilrene uttrykket. Du behøver likevel ingen moderne stil, en glasstrapp alene vil modernisere. Du får i tillegg glassrekkverk, for å sette prikken over i-en.

Har du spørsmål ta kontakt med en av våre glassmestere.

Gratis E-bok: Oppfyll drømmen om glassrekkverk

Relaterte blogginnlegg


Thomas - [interiørglass, glasstrapp]
La deg inspirere i sommer: 4 kreative tips til glassrekkverk!

La deg inspirere i sommer: 4 kreative tips til glassrekkverk!

Glassrekkverk er jo bare nydelig, men visste du at du kan være svært kreativ og original med ditt glassrekkverk? Det finnes glassrekkverk for enhver smak, og hvis klassisk gjennomsiktig glass ikke er helt deg, så finnes det mye du kan velge mellom som er litt utenom det vanlige. 


5 tips til interiørdesign med glass

5 tips til interiørdesign med glass

Det finnes endeløse muligheter til å bruke glass i interiøret. Glass brukes både til nytte og for å skape et stilig, moderne og spennende uttrykk i hjemmet.


6 fordeler med energispareglass i hjemmet

6 fordeler med energispareglass i hjemmet

Med energispareglass levert av Glassfagkjeden reduserer du effektivt varmetap, sparer energi og får et komfortabelt innemiljø i vintermånedene.