Glassbloggen

Glasstrapp gjør boligen eksklusiv

Trappen er gjerne husets midtpunkt. Du ser den snirkler seg oppover og gjør det mulig for deg å bevege deg opp eller ned. Tidligere var trappen tradisjonelt i tremateriale. Slik er det ikke lenger.

Den individualistiske tidsalder rår, og individuelle forskjeller har aldri vært tydeligere. Nå er det ikke om å gjøre og ha det alle har, men å ha noe unikt. 

Trinn i glass

Med glasstrapp skaper du et hjem som ikke bare er unikt, men som også gir følelsen av eksklusivitet. Trappen blir en del av ditt interiør, og et blikkfang for enhver. I dag er det populært med trapper som nærmest svever i luften, og glasstrapp gir deg nettopp denne følelsen.

 

Redd for glasstrapp med barn?

Du sammenligner kanskje en glasstrapp med et tidligere glassbord, der alle flekkene ble synlige? Du ser kanskje for deg at du hysterisk maser om fettete fingermerker på trappen. Du tenker i ditt stille at glasstrapp er stilig, men vi har jo tross alt både barn og husdyr, og ikke har vi en supermoderne stil.

 

Sikkerhetsglass i trapp

Det vi kan forsikre deg om er at glasstrapp er hundre prosent forsvarlig. Glasstrapper settes opp etter trappeforskrifter, og det brukes sikkerhetsglass som er både laminert og herdet. Hvis et trappetrinn knuser behøver du ikke å være redd for at ditt barn skjærer seg på skarpe kanter. Glasset vil i så fall granulere, og barnet vil ikke falle ned.

 

Glatte trappetrinn må være en myte

Trappetrinn i glass er ikke glatte, faktisk er de ikke glatte i det hele tatt. Det er ingen større fare for å skli i en glasstrapp som i en tretrapp. Derfor kan du puste lettet ut og være sikker på at glasstrapp er like trygt for barna som for bestemor.

 

Blir det lett striper i glasstrapp?

Det blir ingen striper om du jevnt over går uten sko, derfor anbefaler vi aller helst glasstrapp til privatboliger fordi du har sko på i næringsbygg. Vi kan ikke garantere stripefrie glasstrapper, men tilbakemeldingene tilsier at dette ikke er noe problem.

 

Enkelt å holde rent

Glass er et allsidig materiale som er enkelt å holde rent. Du fjerner fett og smuss med en liten stråle glasspuss, og tørker av med en glassglut. Det er ikke nødvendig å gjøre dette hver dag. Smuss synes også i tretrapper, gjerne på hvitfarget eller lysegrå.

 

Urbane strøk

Vi skal ikke legge skjul på at mange av forespørselene kommer fra urbane strøk, der stilen er deretter. Det er i dag flere funkieshus som har både glasstrapp og glassrekkverk, for å beholde det stilrene uttrykket. Du behøver likevel ingen moderne stil, en glasstrapp alene vil modernisere. Du får i tillegg glassrekkverk, for å sette prikken over i-en.

Har du spørsmål ta kontakt med en av våre glassmestere.

Gratis E-bok: Oppfyll drømmen om glassrekkverk

Relaterte blogginnlegg


Thomas - [interiørglass, glasstrapp]
Inspirasjon: smarte speil i hjemmet

Inspirasjon: smarte speil i hjemmet

Speilglass er ikke lenger bare noe du henger i gangen for å sjekke at skjorten er igjenkneppet før du går ut døren. Her viser vi deg noen måter du kan bruke speil på i hjemmet.


5 moderne interiørløsninger til kontoret

5 moderne interiørløsninger til kontoret

Det er mange grunner til at funksjonelle og moderne interiørløsninger bør være en prioritet på ethvert kontor. Trivsel på arbeidsplassen er evig aktuelt, og det er ikke til å komme unna at omgivelsene vi jobber i, påvirker oss. Mens de tradisjonelle kontorlokalene bestod av cellekontor med en pult og en stol, er forventningene til et moderne kontor i dag annerledes.


Praktisk informasjon om glassvegger

Praktisk informasjon om glassvegger

Når du skal ha glassvegger i kontorlandskapet, er det to sentrale elementer de fleste er opptatt av: Støy og sikkerhet. I denne artikkelen besvarer vi de vanligste spørsmålene rundt glassvegger i næringsbygg og kontorlokaler.