Glassbloggen

Glasstrapp gjør boligen eksklusiv

Trappen er gjerne husets midtpunkt. Du ser den snirkler seg oppover og gjør det mulig for deg å bevege deg opp eller ned. Tidligere var trappen tradisjonelt i tremateriale. Slik er det ikke lenger.

Den individualistiske tidsalder rår, og individuelle forskjeller har aldri vært tydeligere. Nå er det ikke om å gjøre og ha det alle har, men å ha noe unikt. 

Trinn i glass

Med glasstrapp skaper du et hjem som ikke bare er unikt, men som også gir følelsen av eksklusivitet. Trappen blir en del av ditt interiør, og et blikkfang for enhver. I dag er det populært med trapper som nærmest svever i luften, og glasstrapp gir deg nettopp denne følelsen.

 

Redd for glasstrapp med barn?

Du sammenligner kanskje en glasstrapp med et tidligere glassbord, der alle flekkene ble synlige? Du ser kanskje for deg at du hysterisk maser om fettete fingermerker på trappen. Du tenker i ditt stille at glasstrapp er stilig, men vi har jo tross alt både barn og husdyr, og ikke har vi en supermoderne stil.

 

Sikkerhetsglass i trapp

Det vi kan forsikre deg om er at glasstrapp er hundre prosent forsvarlig. Glasstrapper settes opp etter trappeforskrifter, og det brukes sikkerhetsglass som er både laminert og herdet. Hvis et trappetrinn knuser behøver du ikke å være redd for at ditt barn skjærer seg på skarpe kanter. Glasset vil i så fall granulere, og barnet vil ikke falle ned.

 

Glatte trappetrinn må være en myte

Trappetrinn i glass er ikke glatte, faktisk er de ikke glatte i det hele tatt. Det er ingen større fare for å skli i en glasstrapp som i en tretrapp. Derfor kan du puste lettet ut og være sikker på at glasstrapp er like trygt for barna som for bestemor.

 

Blir det lett striper i glasstrapp?

Det blir ingen striper om du jevnt over går uten sko, derfor anbefaler vi aller helst glasstrapp til privatboliger fordi du har sko på i næringsbygg. Vi kan ikke garantere stripefrie glasstrapper, men tilbakemeldingene tilsier at dette ikke er noe problem.

 

Enkelt å holde rent

Glass er et allsidig materiale som er enkelt å holde rent. Du fjerner fett og smuss med en liten stråle glasspuss, og tørker av med en glassglut. Det er ikke nødvendig å gjøre dette hver dag. Smuss synes også i tretrapper, gjerne på hvitfarget eller lysegrå.

 

Urbane strøk

Vi skal ikke legge skjul på at mange av forespørselene kommer fra urbane strøk, der stilen er deretter. Det er i dag flere funkieshus som har både glasstrapp og glassrekkverk, for å beholde det stilrene uttrykket. Du behøver likevel ingen moderne stil, en glasstrapp alene vil modernisere. Du får i tillegg glassrekkverk, for å sette prikken over i-en.

Har du spørsmål ta kontakt med en av våre glassmestere.

Gratis E-bok: Oppfyll drømmen om glassrekkverk

Relaterte blogginnlegg


Thomas - [interiørglass, glasstrapp]
Stuetrender du bør følge med på i 2020

Stuetrender du bør følge med på i 2020

Lunt og behagelig er blant stikkordene som går igjen for stuetrendene i 2020. Bort med minimalismen, inn med inspirasjon fra naturen, mer farge og flere identitetsmarkører. Nå skal det synes hvem som bor i huset, og som et naturlig samlingspunkt, er stua godt egnet til å vise frem hvem dere er. Dette kan gjøres på mange måter, og her gir vi deg noen tips fra de største stuetrendene for 2020.


5 fordeler med et stillerom i hjemmet

5 fordeler med et stillerom i hjemmet

De fleste av oss forholder oss til støy utenfra som kommer inn i hjemmet vårt. Jo tettere bebodd et område er, desto mer støy oppstår. Støy er et økende problem, og dersom du går og irriterer deg over uønsket lyd over tid, vil det ha uheldige konsekvenser både for helse og relasjonen til de rundt deg. Støy fra trafikk, naboer og lignende kan du redusere betydelig ved å bruke et glass som Pilkington Optiphon™.


Dette er baderomstrendene 2020

Dette er baderomstrendene 2020

Skal du pusse opp et helt hus, vil badet ofte vise seg å bli det mest kostbare rommet. Av den grunn er det heller ikke et område vi oppgraderer like ofte som yttergangen eller gjesterommet. Heldigvis trenger du ikke bytte ut hele badet ditt for å henge med på trendene, det kan holde med noen enkle grep.