Glassbloggen

Dette bør du tenke på før du velger glassleverandør

Å kjøpe glassløsninger kan være alt fra et impulsinnkjøp til et stort valg som du ønsker å bruke lang tid på. Dersom du skal kjøpe for eksempel glassvegg til dusj, et glassrekkverk eller en vinterhage, er den endelige beslutningen naturligvis litt større enn den kanskje ville ha vært for et glassbord til stuen.

Når valget så er tatt, kommer neste spørsmål: Hvilken glassleverandør skal du egentlig bruke? Spiller det egentlig noen rolle? Ja, selvfølgelig gjør det det. Her kommer noen ting du bør tenke på før du velger glassleverandør.

 

1. Glassleverandørens troverdighet

Kan du stole på at produktet du har bestilt, er det du faktisk får? En troverdig glassleverandør skal kunne gi deg dokumentasjon på glasset og forsikre deg om at produktet du får er tilpasset bruksområdet og forholdene.

Vi har flere ganger sagt at billigløsninger er en felle mange går i. Lokkepriser kan iblant få høyere prioritering enn glassleverandørens troverdighet. Dette er en farlig felle å gå i, og mange ender opp med knuste glassvegger i dusjen og eksploderende glassrekkverk. Dette har skapt en forestilling om at glass er et usikkert materiale, selv om dette ikke er tilfellet. Hvis du er bekymret for at glasset skal knuse, kjøp et sikkert produkt og be en glassmester om å forklare hva du bør tenke på før du monterer et glassprodukt.

 

Ring oss

2. Erfaring og kompetanse

Mange glasselementer må prosjekteres og monteres av kompetente glassmestere, og ikke hobbysnekkere. I mange tilfeller skal det faktisk ikke mer enn noen millimeter til for at et glasselement skal bli usikkert. Still glassmesteren grundige og inngående spørsmål, for å se hvor mye de faktisk kan om temaet, og hvor sikre de fremstår i det de sier. En god glassmester har kanskje ikke alle svar, siden det er vanlig å ha noen fokusområder – men de bør i hvert fall kunne svare på spørsmålene du har om det produktet du skal installere.

Ta for eksempel en vinterhage – kan leverandøren komme med anbefalinger på glass med hensyn til sol, energiforbruk og ventilasjon? Dette bør en leverandør av vinterhager ha god kunnskap om. Det er ikke noe i veien for å spørre om referanser før du velger glassleverandør. Hvis leverandøren ikke ønsker å oppgi noen referanser, burde nok varsellampene blinke.

 

3. Priser

Kvalitet koster, men det lønner seg å sjekke hva du faktisk får for prisen. Du skal ikke føle at du blir lurt av rare påslag. Prisen kan variere basert på ting som samarbeidsavtaler mellom glassleverandør og produsent og påslag på innkjøpsprisen. Man ønsker jo faktisk å få hva man betaler for – dette går hånd i hånd med glassleverandørens troverdighet.

 

4. Hva skjer hvis noe går galt?

Tilbyr glassleverandøren support? Har du garanti på produktet? Selv om noe ikke går galt, kan det være greit å vite at du har tilgang til support dersom noen uventede spørsmål skulle dukke opp underveis. Du har kanskje fått mye kalklagring på dusjveggen, for eksempel – en god glassmester kan komme med råd også etter at produktet er montert.

 

Det er mye å tenke på når du skal velge glassleverandør, men til syvende og sist er det kun én ting som virkelig teller, og det er leverandørens troverdighet og seriøsitet. De færreste ønsker å gjøre en dårlig investering, så sørg for at din investering i hjemmet faktisk er god. Dersom du har spørsmål, kan du kontakte Glassfagkjeden på tlf. 815 33 022, da settes du i kontakt med en glassmester i ditt område eller sende oss en e-post så henvises du til rett glassmester.

 

Kontakt oss

Relaterte blogginnlegg


Thomas - [Glass]
Løsninger for logo og merkevare på glass

Løsninger for logo og merkevare på glass

Tradisjonell markedsføring med visittkort, brosjyrer og reklameplakater har i mange bransjer blitt erstattet av digitale markedsføringskanaler. Sosiale medier og andre nettbaserte kanaler står for mange for det meste av reklamevirksomheten nå. En gammel slager holder seg likevel godt, også etter digitaliseringens inntog: Logo og merkevare på glass.


Glassløsninger for heis i det moderne bygget

Glassløsninger for heis i det moderne bygget

Heisen er i utgangspunktet et transportmiddel inne i bygget, og de fleste er kanskje mest opptatt av at ferden fra én etasje til en annen skal være trygg og behagelig. I dag finnes det utallige glassløsninger for heisen, som lar deg ivareta sikkerhetshensynet samtidig som du kan velge en visuell utforming som passer til det enkelte bygget.


5 fordeler med skillevegger i glass i åpent kontorlandskap

5 fordeler med skillevegger i glass i åpent kontorlandskap

Trenden med åpent kontorlandskap ser ut til å ha kommet for å bli. Mange ansatte synes dette fungerer godt, og elsker følelsen av å være tilbake i et klasserom hvor man enkelt kan se og kommunisere med kolleger. Samtidig som det er flere fordeler med åpent kontorlandskap, opplever mange at denne måten å organisere arbeidsdagen på også byr på en del utfordringer.