Glassbloggen

Uenige om TV på kjøkkenet? Sjekk denne løsningen

Hvor i hjemmet man skal ha en TV, er ikke alltid en samtale som går like lett. Noen synes at man skal ha TV kun i stuen, mens andre ønsker å ha muligheten til å slappe av med sine favorittprogrammer flere steder i huset.

Det de fleste er enige om, er at en TV, uansett hvor den er plassert, skal smelte sømløst inn i hjemmet nå som TV-er er flate. Dette kan man ta videre dersom man ønsker TV på kjøkkenet, og skjule den helt og holdent når den er skrudd av. Nei, ikke ved å putte den i et skap – det ser bare rart ut og tar opp masse plass, svaret er en speilløsning.

 

TV bak speilet

Pilkington MirroView™ et speil som skjuler en TV eller en annen digital skjerm. Dette innebærer at når skjermen bak speilet er slått av vil den ikke synes. Du får med andre ord ikke et forstyrrende element på kjøkkenet, og TV-en på kjøkkenet forblir din hemmelighet dersom du ønsker det. Det ironiske er dog at du trolig vil synes det er så lekkert at du ønsker å vise det frem for alle som kommer på besøk.

Pilkington MirroView™ passer utrolig godt inn i miljøer der speil brukes naturlig. Kjøkkenet og badet er to av rommene i huset hvor Pilkington MirroView™ benyttes mest av privatkunder, men det går selvfølgelig an å bruke det andre steder også.

 

Pilkington MirroView™ over kjøkkenbenk

Å ha et speil på kjøkkenet kan høres litt fjernt ut. Men det er faktisk noe som blir mer og mer vanlig i norske hjem. Det vanligste stedet å bruke Pilkington MirroView™ er mellom kjøkkenbenken og overskap. Noen ønsker å bruke speil på hele mellomrommet, slik at produktet ikke stikker seg ut på noen som helst måte, men å bruke speilet som et blikkfang har også vært populært. Du kan i teorien også bruke Pilkington MirroView™ på selve kjøkkenbenken, men dette er generelt ikke anbefalt, siden benken utsettes for kniver og andre skarpe gjenstander. Du kan sikkert se for deg hvordan et speil blir seende ut dersom du bruker det som skjærebrett.

 

Pilkington MirroView™ som kjøkkenskap

Det er ikke på alle kjøkken at Pilkington MirroView™ passer inn over kjøkkenbenken. Det kan være på grunn av store skap som skjuler sikten til TV-en, eller på grunn av dimensjonene på kjøkkenet. Da kan du fint få Pilkington MirroView™ til å se ut som et kjøkkenskap. Dette er en vanlig måte å gjøre det på i barer, for eksempel, siden det er viktig å få litt høyde på TV-en, slik at man faktisk kan se den. Gå litt rundt i kjøkkenet ditt og tenk på hvilke vinkler du ønsker å kunne se TV-en fra, for å danne deg et bilde av hvordan du kan plassere produktet slik at du får mest mulig ut av det.

 

Mulighetene med TV på kjøkkenet

Vi har tidligere skrevet om alle muligheter som åpner seg dersom du har en TV på kjøkkenet. Du kan for eksempel følge med i matlagingsprogrammer og lage mat samtidig som du ser på programmet. Det er utrolig mye lettere å gjøre dette uten å måtte løpe mellom stua og kjøkkenet.

Du kan også digitalisere kokeboka, slik at du kan lese oppskriftene foran deg uten å få nettbrettet, mobilen eller kokeboka full av mel, smør og andre ingredienser. Det er jo tross alt ikke en iPhone-kake du skal lage. Speilet er betydelig mye lettere å holde rent enn en kokebok eller en telefon, og matlagingen vil gå som en lek.

 

Pilkington MirroView™ eller Pilkington MirroView™ 50/50?

Det finnes to produkter av Pilkington MirroView™. Hvilket av de to produktene du skal bruke, er avhengig av hvor mye lys du har på kjøkkenet. Vanligvis er kjøkkenet et relativt lyst rom, og du kan fint bruke Pilkington MirroView™ 50/50, men det er nok lurt å ta en prat med en glassmester før du tar valget om hvilket av de to alternativene som er rett for ditt kjøkken.

Gratis E-bok: Oppfyll drømmen om det perfekte kjøkkenet

Relaterte blogginnlegg


Thomas - [Glass på kjøkken]
Kjøkkentrendene med glass i 2020

Kjøkkentrendene med glass i 2020

Glass har blitt mer og mer populært også på kjøkkenet, og dette ser ut til å fortsette i det kommende året. Med en lang liste gode egenskaper er glass et materiale med mange muligheter og bruksområder, og i denne artikkelen viser vi deg hvordan glass er en selvskreven del av kjøkkentrendene fremover.


Hva er sikkerhetsglass?

Hva er sikkerhetsglass?

I likhet med mange kjente oppfinnelser ble sikkerhetsglass oppfunnet ved en feiltagelse. 


5 måter du kan bruke mørkt glass på

5 måter du kan bruke mørkt glass på

I takt med at interiørtrendene endrer seg og forbrukere er på jakt etter unike og spesifiserte interiørløsninger, dukker det stadig opp nye bruksområder for glass.