Glassbloggen

Vil du holde på varmen i vinter?

Med nye energispareglass levert av Glassfagkjeden reduserer du effektivt varmetap, sparer energi og får et komfortabelt innemiljø i vintermånedene.

Glass kan spille en viktig rolle når det gjelder energisparing. Varmetap er normalt målt i termisk transmisjon eller U-verdi, vanligvis definert som W/m2K. Enkelt fortalt gir lav U-verdi bedre varmeisolering. Energispareglass med lav U-verdi vil dermed kunne gi mye bedre varmeisolering, og du sparer både penger og får bedre inneklima

Pilkington energispareglass forbedrer inneklimaet ved å redusere kaldraset og kaldstrålingen. Dessuten reduseres behovet for oppvarming og glasset bidrar på denne måten til et bedre miljø og til lavere strømregninger for huseieren. Stadig strengere energikrav til bygninger fører til at vinduer med trelags isolerruter med to energispareglass blir stadig mer vanlig. Du kan da nyte større og høyere vinduer uten å risikere kaldras eller kaldstråling.

Nå har Glassfagkjeden høstkampanje på energispareglass!! Ta kontakt med din lokale glassmester for et godt tilbud!

 

Oppfyll drømmen om perfekte vinduer