Glassbloggen

Skreddersydd glass er ikke så dyrt som du tror

Skreddersydd glass høres kanskje veldig eksklusivt ut, men selv om du får glass som er spesialtilpasset det rommet du skal bruke det i, betyr ikke det nødvendigvis at prislappen blir avskrekkende. 

I denne artikkelen ser vi nærmere på fordelene med skreddersydd glass, og hvordan du kan gå frem for å lykkes.

 

Hva er skreddersydd glass?

Med skreddersydd glass mener vi glass som er laget på mål. 

La oss ta utgangspunkt i at du skal pusse opp badet. Kanskje har barna i huset blitt tenåringer og dere vil gjøre om  det ekstra toalettrommet fra byggeår til et ungdomsbad? Eller så er det endelig mor sin tur til å gjøre det praktiske familiebadet om til sitt eget drømmespa? 

Det kan hende du ønsker glassløsninger som ikke allerede står klare på et lager, og da vil skreddersydd glass være en god løsning. 


Les mer: Alt du trenger å vite om glass og speil på badet

 

En varig løsning

En stor fordel med skreddersydde glass, er at du mest sannsynlig ikke vil kjenne på behovet for å forandre glassløsning med det første. 

Det hender folk velger å kjøpe glass på  standardmål, selv om det ikke passer godt inn eller blir helt riktig der glasset skal stå. Det er akkurat dette glasset de skal ha. Det kan ofte være noen kroner å spare på å velge standardløsninger, men så er det heller ikke uvanlig at kunden kommer tilbake etter en tid og har bestemt seg for å koste på seg et spesialtilpasset glass likevel. 

Når du får akkurat det du trenger og det du ønsker deg er sjansen større for at du blir fornøyd.

 

Finn inspirasjon i vår artikkel som viser tre lekre glassløsninger for dusj

Et skreddersydd stykke kunst

I dag kan du få glass i alle tenkelige farger og fasonger, for ikke å snakke om alle egenskapene de ulike glasstypene har. På samlesiden vår for spesialglass kan du lese mer om de ulike glasstypene, hvilke egenskaper de har og hva slags bruksområde de er egnet til.


Dette betyr at du, innen rimelighetens grenser, kan få både den funksjonen og det visuelle uttrykket du ønsker. Slik kan du sette ditt personlige preg og uttrykk på glasset i hjemmet ditt, og vipps så kan en dusjdør i farget glass eller et vindu i frostet glass bli som små kunstverk i seg selv.

 

Slik lykkes du med skreddersydd glass

Når du skal pusse opp eller renovere badet, er det ikke uvanlig at glassmesteren er den som kommer sist inn i byggeprosessen. Rørleggere, flisleggere og elektrikere må selvsagt først inn for å jobbe, men det betyr ikke at du skal vente til alt annet er klart med å kontakte glassmesteren. 

 

Siden skreddersydd glass er produsert  på spesialmål, står det ikke klart på lager slik glass laget etter standardmål gjør. Det betyr at du som regel må regne med noe ekstra tid før glasset ditt er klart til å monteres. Glassmesteren bør komme på befaring så fort du vet hva slags glassløsninger du ønsker deg. Og dersom du ikke har et klart bilde av hva du ønsker, vil en glassmester være behjelpelig med å finne gode løsninger som imøtekommer dine behov. 


Du finner din lokale glassmester her, og kan ta kontakt for en uforpliktende befaring.

 

Interiørglass vol. 2

Relaterte blogginnlegg


Thomas - []