Glassbloggen

Spar penger og miljøet med energispareglass

Lange, late sommerdager nærmer seg med stormskritt. I vårt nordiske klima er det ikke uhørt at selv de varmeste sommerdagene kan være etterfulgt av kalde sommerkvelder. På slike dager kan det være lurt å vite hvordan du beholder den deilige varmen som har bygd seg opp inne i huset ditt. I dette blogginnlegget får du vite hvordan du kan gjøre dette på en effektiv måte som sparer både penger og miljøet.

 

Sett inn energispareglass

Har du vurdert å skifte ut de gamle vinduene dine? Energispareglass er enkelt forklart helt vanlig klart glass – med en tvist: Glasset blir påført et nesten usynlig metallisk belegg som slipper varmen fra solen inn i rommet, samtidig som det reflekterer romvarmen. Varmen holdes på den måten der den skal være – innendørs. 

Med Pilkington energispareglass i vinduene dine får du dermed mye bedre varmeisolering og et mer behagelig inneklima. Du kan nyte større og høyere vinduer uten å risikere kaldras eller kaldstråling. Adjø til den kalde trekken – og til høye strømutgifter!

Energisparing i hjemmet er en gladnyhet for lommeboka, men også for miljøet.

 

Lyst på en litt mer detaljert forklaring av hvordan energispareglass virker? Les dette innlegget: Hva er egentlig lavemisjonsglass?

 

Sparer du energi, sparer du miljøet

Både FNs miljøprogram og EU peker på energieffektivisering i bygg som et av de viktigste klimatiltakene de neste årene. Pilkington energispareglass gjør at du ikke trenger å bruke så mye energi på oppvarming. Frigjort energi vil redusere behovet for ny produksjon. 

Ved å bruke energispareglass bidrar du dermed til å begrense utslippet av klimagasser. Strømmen som vi sparer, kan eksporteres og erstatte mer forurensende energikilder.

Derfor er ikke energispareglass bare et spørsmål om deg og din families komfort og strømregning i vintermånedene, men det er også et tiltak som bidrar til å forbedre vårt felles miljø på en enkel og effektiv måte.

Det er mange flere fordeler ved å velge energispareglass i hjemmet, som du kan lese om her.

 

 

Ta kontakt med en glassmester i dag!

En glassmester sitter med svarene på alle spørsmål du måtte ha, og om du vurderer å bytte vinduer til energispareglass kan vi hjelpe deg med hele prosessen, fra vurdering til installasjon. Ta kontakt i dag

Finn din glassleverandør

 

 

Gratis e-bok: Energispareglass

Relaterte blogginnlegg


Thomas - [vinduer]
Hva er forskjellen på innvendig og utvendig dugg på vinduer?

Hva er forskjellen på innvendig og utvendig dugg på vinduer?

Dugg kan oppstå både på innsiden og utsiden av glasset, men av helt forskjellige årsaker. Så hvorfor oppstår det? Og er det skadelig for vinduet?


Dugg på vinduene? Vi gir deg løsningen!

Dugg på vinduene? Vi gir deg løsningen!

Opplever du stadig at vinduene dine er dekket av dugg? Med riktig glass i vinduene trenger du ikke lenger irritere deg over fukt på vinduene og ødelagt utsikt. 


De mange fordelene med solskjermende vinduer

De mange fordelene med solskjermende vinduer

Sollys er nærmest for en luksusvare å regne for oss nordmenn, og vi slipper omtrent alt vi har i hendene og valfarter ut av hus og hytter så fort sola titter fram. Nettopp derfor virker det kanskje unaturlig å kjøpe vinduer med solskjerming, vi vil jo ha mest mulig sollys?