Glassbloggen

Spar penger og miljøet med energispareglass

Vinteren har passert, og våren nærmer seg med stormskritt. Til tross for at solstrålene stadig varmer mer og mer, er vi fortsatt omgitt av kulde i stor grad.

Hva er vel koseligere ved kalde temperaturer enn nettopp å krølle seg opp i godstolen innved vinduet, med pleddet rundt seg og en god bok? Du har tent et stearinlys, og koser deg med noe varmt i koppen.

Men så kommer den snikende igjen – den kalde trekken som rykker deg ut av hyggen. Ikke annet å gjøre enn å skru opp varmen enda et par hakk. 

Men trekken er fortsatt der ...

Det finnes en bedre løsning for å holde på varmen i vinter, som ikke fører til tørr inneluft og stive strømregninger.

 

Sett inn energispareglass

Har du vurdert å skifte ut de gamle vinduene dine? Energispareglass er enkelt forklart helt vanlig klart glass – med en tvist: Glasset blir påført et nesten usynlig metallisk belegg som slipper varmen fra solen inn i rommet, samtidig som det reflekterer romvarmen. 

Varmen holdes på den måten der den skal være – innendørs. 

Med Pilkington energispareglass i vinduene dine får du dermed mye bedre varmeisolering og et mer behagelig inneklima. Du kan nyte større og høyere vinduer uten å risikere kaldras eller kaldstråling. Adjø til den kalde trekken – og til høye strømutgifter!

Energisparing i hjemmet er en gladnyhet for lommeboka, men også for miljøet.

 

Lyst på en litt mer detaljert forklaring av hvordan energispareglass virker? Les dette innlegget: Hva er egentlig lavemisjonsglass?

 

Sparer du energi, sparer du miljøet

Både FNs miljøprogram og EU peker på energieffektivisering i bygg som et av de viktigste klimatiltakene de neste årene. Pilkington energispareglass gjør at du ikke trenger å bruke så mye energi på oppvarming. Frigjort energi vil redusere behovet for ny produksjon. 

Ved å bruke energispareglass bidrar du dermed til å begrense utslippet av klimagasser. Strømmen som vi sparer, kan eksporteres og erstatte mer forurensende energikilder.

Derfor er ikke energispareglass bare et spørsmål om deg og din families komfort og strømregning i vintermånedene, men det er også et tiltak som bidrar til å forbedre vårt felles miljø på en enkel og effektiv måte.

Det er mange flere fordeler ved å velge energispareglass i hjemmet, som du kan lese om her.

 

 

Ta kontakt med en glassmester i dag!

En glassmester sitter med svarene på alle spørsmål du måtte ha, og om du vurderer å bytte vinduer til energispareglass kan vi hjelpe deg med hele prosessen, fra vurdering til installasjon. Ta kontakt i dag

Finn din glassleverandør

Relaterte blogginnlegg


Thomas - [vinduer]
De mange fordelene med solskjermende vinduer

De mange fordelene med solskjermende vinduer

Sollys er nærmest for en luksusvare å regne for oss nordmenn, og vi slipper omtrent alt vi har i hendene og valfarter ut av hus og hytter så fort sola titter fram. Nettopp derfor virker det kanskje unaturlig å kjøpe vinduer med solskjerming, vi vil jo ha mest mulig sollys?


Reduser strømregningen og miljøavtrykket med energispareglass

Reduser strømregningen og miljøavtrykket med energispareglass

Vinduets opprinnelige funksjon er å slippe inn dagslys samtidig som det skal beskytte mot vær og vind. I dag kan man oppnå så mye mer med flere glass i kombinasjon. Vinduer i energispareglass kan bedre ditt inneklima og være kostnadsbesparende.


Solbeskyttende glass – dette bør du vite

Solbeskyttende glass – dette bør du vite

Våren er endelig her, og solen begynner å varme godt i alle kriker og kroker. På den ene siden er våren trolig mer etterlengtet enn den har vært på mange år, men på den andre siden er det mange som sliter med altfor høy innetemperatur allerede nå.