Referanse

Sesong 6 av «Eventyrlig oppussing» med Glassfagkjeden

"Eventyrlig oppussing" inviterte med seg Pilkington Norge AS i regi av Glassfagkjeden i en av høstens episoder av den populære programserien. I episoden fra Harøya, Råkvåg i Trøndelag, fikk publikum se et imponerende byggverk med et betydelig bidrag med glass som ble levert luftveien til den idylliske øya. Glassmester Robert Nøsen og hans team fra Riis Glass og Metall AS stod for prosjektering og montering av leveransen.

Et glasseventyr

Leder for Glassfagkjeden, Anne-Charlotte Braastad, var tilstede på øya under innspillingen av programmet sammen med fotograf, og lot seg imponere av størrelsen på prosjektet.

 

– Vårt oppdrag er å inspirere sluttbrukermarkedet med de utallige mulighetene som finnes i ulike glassløsninger, og å vise frem de drivende dyktige glassmesterne vi har over hele landet. Da vi mottok den hyggelige forespørselen om å bidra til årets programserie, lot vi oss ikke be to ganger. Vi vet at dette er en utrolig populært program med mange faste TV-seere som er interessert i inspirasjon til eget hjem, og vi visste at det kreative teamet i «Eventyrlig oppussing» ville sørge for at glassløsningene vi presenterer ville komme til sin rett. Leveringen av glasset til Harøya er bare begynnelsen på et glasseventyr som vi håper vil inspirere alle som har planer om å benytte glass som element i oppussingen fremover, smiler Anne-Charlotte.

 

 

På Harøya, Rakvåg kommune - I samarbeid med Riis Glass og Metall i Trondheim og Eventyrlig Oppussing har vi satt opp verdens fineste glassrekkverk på en baldakin og en trapp i en gammel låve. Du kan se hvor fint det ble. Video: Techweb for Glassfagkjeden.

 

Psst ...

Bli medlem