Glassbloggen

Dette bør du vite om dusjdør i glass

Med glass på badet får du gode lysforhold og et stilrent uttrykk. Moderne bad har gjerne en dusjvegg eller dusjdører i glass og glassbelagte fliser. Ved å bruke glass som dusjdør fungerer dette nærmest som et ekstra vindu fordi lyset utenfra reflekteres inn, som gir et lyst og åpent bad. Dette byr på følelser som renhet og naturlig.

Glassdør gjør dusjen gjennomsiktig

Baderommet har blitt ett av de viktigste rommene i boligen, og nyere bad lages større enn tidligere. Selv om vi ønsker oss større bad betyr det ikke at vi ønsker store dusjsoner. Ved å velge dusjvegg i glass blir dusjveggen gjennomsiktig og mindre dominerende.

Fordeler med dusjdør i glass:

  1. Har du et lite bad? Glass på badet gir god romfølelse, for både små og store bad. Med dusjdører i glass kan dørene skyves inn mot veggen når dusjen ikke er i bruk. Slik frigjør du plass og badet vil virke større. I tillegg kan du velge gjennomsiktig glass, som gir en åpen romfølelse.
  2. Har du skråtak? For å få mest mulig ut av badets planløsning kan det være greit å ha et dusjhjørne ved skråtaket. Glassfagkjeden har løsninger for skråtak slik at ditt bad blir spesialtilpasset. På den måten frigjør du plass til annet.
  3. Det er moderne og trendy med dusjvegger som har inngang fra to sider. Dette ser lekkert ut og er funksjonelt. Det gir en åpen løsning som kan føles befriende, men også sosialt - noe som er inn i tiden.

Dusjdører til bad

Hvorfor glass kan knuse

Du har kanskje opplevd eller lest om glassdører på bad som plutselig har eksplodert uten forvarsel. Årsakene kan være at glasset har fått en skade under produksjon, transport eller montering, som forårsaker spenninger i glasset. Glassfagkjeden er opptatt av din trygghet, og anbefaler herdet glass som gir ekstra sikkerhet.

100 prosent sikkert glass

Vi tilbyr laminert glass for 100 prosent sikkerhet. Med laminert glass er du beskyttet mot kuttskader dersom glasset skulle eksplodere. Dette er fordi to glass lamineres sammen med en plastfolie, der den høye varmen og temperaturen gjør at folien smelter sammen med glasset. Skulle glasset knuse eller eksplodere vil glassbitene henge fast i plastfolien. Du vil ikke se forskjell på glasset da det er like klart som uten folie.

Kontakt oss om du ønsker å vite mer om våre glass eller har behov for en glassmester.

 

New Call-to-action

Relaterte blogginnlegg


Thomas - [interiørglass, glass på bad]
Praktisk informasjon om glassvegger

Praktisk informasjon om glassvegger

Når du skal ha glassvegger i kontorlandskapet, er det to sentrale elementer de fleste er opptatt av: Støy og sikkerhet. I denne artikkelen besvarer vi de vanligste spørsmålene rundt glassvegger i næringsbygg og kontorlokaler.


5 fordeler med skillevegger i glass i åpent kontorlandskap

5 fordeler med skillevegger i glass i åpent kontorlandskap

Trenden med åpent kontorlandskap ser ut til å ha kommet for å bli. Mange ansatte synes dette fungerer godt, og elsker følelsen av å være tilbake i et klasserom hvor man enkelt kan se og kommunisere med kolleger. Samtidig som det er flere fordeler med åpent kontorlandskap, opplever mange at denne måten å organisere arbeidsdagen på også byr på en del utfordringer. 


Glassløsninger ivaretar smittevern på kontoret

Glassløsninger ivaretar smittevern på kontoret

Nå som mange virksomheter returnerer til en mer kjent hverdag, innebærer det et krav om smittevern på kontoret. Har man et kontorlokale med separate kontorer trengs det antagelig færre tiltak enn i et åpent kontorlandskap.