Referanse

Glassfagkjeden er leverandør til Eventyrlig Oppussing i sesong 7

Som stolt leverandør til årets sesong gleder vi oss masse til å vise dere hvordan glass kan benyttes på en eventyrlig måte! Pilkington Norge AS har igjen, i regi av Glassfagkjeden, gleden av å invitere deg til årets sesong av "Eventyrlig Oppussing"


Eventyrlige steder krever eventyrlig glass

Glassfagkjedens glassmestere har hatt gleden av å kunne jobbe på noen av Norges flotteste steder, og i årets sesong kan du se et knippe av produktene og hvordan glass kan brukes til å skape moderne og stilige glassløsninger i hytter og i private hjem. For slike prosjekter er det nesten bare fantasien som setter grenser for hvordan glass kan benyttes i de forskjellige rommene, og dette fikk dere se i sesong 7.Sesong 7 av Eventyrlig oppussing

Halvor Bakke og hans snekkerteam Ole Rosén-Lystrup og Torkel Gjerset er klare for å gi deg hakeslepp med guddommelig natur og geniale overhalinger. (Viafree.no)

 

Video: TMM Produksjon

Ble du inspirert og ønsker å pusse opp hjemme?

Glassfagkjedens glassmestere står klare til å hjelpe deg! Få rådgivning og jobben gjort av profesjonelle glassmestere slik at du kan få det råeste og den aller beste løsningen for interiørglass, glass i vinterhagen,glass til kjøkken eller hvor enn du enn måtte ønske!

Ta kontakt med en glassmester i dag!


Se hvordan det gikk i forrige sesong

"Eventyrlig oppussing" på Harøya, Råkvåg i Trøndelag. Video: TMM Produksjon

Les mer om forrige sesong og se mer av resultatene fra 2020!

Finn din glassleverandør

*Bilde øverst i artikkelen

Foto: Ragnar Hartvig

Kopirettigheter: TMM Produksjon